Winnaars van de maand april + de nieuwe gratis printable!

Eerst moeten we iets belangrijks zeggen; bedankt voor je betrokkenheid bij onze (opstartende) webshop! ?
Jouw inschrijving voor onze nieuwsbrief, een like of comment of een bestelling motiveert ons om door te gaan met het ontwerpen van trendy & gepersonaliseerde quote posters! In deze nieuwsbrief maken we de winnaars bedankt en kun je de nieuwe printable downloaden!

 

De winnaars van deze maand zijn.. ?
Afgelopen maand hebben we enorm veel reacties gehad op de win-acties. Elke maand hebben we minimaal twee win-acties, de Stem & Win actie waarbij je kans maakt op een poster inclusief frame naar keuze (t.w.v 24,95) door te stemmen op de nieuwe print-able van de maand. En met de Print & Deel winactie waarbij je een trendy poster ophangsysteem kunt winnen door de printable te printen en te delen op instagram!

We houden je niet langer op ?… De winnaars van deze maand zijn…

+ Knusseling (Stem & Win actie)
Home_life_sabine (Print & Deel actie)
(We sturen jullie een privé bericht op instagram met meer info)

Iedereen wint met de nieuwe Gratis printable van de maand ?
Eigenlijk wint iedereen! Meld je hier aan voor de nieuw printable van de maand! Print de poster, hang het op, maak een mooie foto en deel het op instagram met een tag naar ons toe en de #quoteposternl??

Leave a Reply