Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van QUOTEPOSTER”
Datum: 07-11-2016

info@quoteposter.nl
Peebos 40
9863TK (Dit is alleen een postadres)
KVK: 67056784

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Wanneer je een bestelling plaatst bij QUOTEPOSTER” geef je te kennen dat je met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Onze leverings- en betalingsvoorwaarden zijn op al onze aangeboden producten van toepassing en zijn als volgt:

Prijzen en levering
Al onze prijzen op deze website zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Alle prijzen en andere vermeldingen van QUOTEPOSTER” zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Wij versturen onze producten via PostNL. Een bestelling versturen naar het buitenland kunnen extra verzendkosten worden berekend.

Wanneer postNL later bezorgt dan de aangegeven levertijd valt dit buiten onze verantwoordelijkheid. Wanneer je bestelling als gevolg van vertraging bij PostNL pas later wordt ontvangen dan de aangegeven levertijd, kunnen wij hiervoor helaas geen restitutie verlenen.

Alle producten worden gemaakt op bestelling, worden per stuk vormgegeven en ter controle terug gestuurd naar de klant. De levertijd aan PostNL hangt dus af van hoe lang het proces duurt. Op het moment dat bestelling binnen is wordt binnen 2 werkdagen het ontwerp terug gestuurd naar de klant voor bevestiging. Na bevestiging wordt het gedrukt en verstuurd via PostNL. QUOTEPOSTER” is niet verantwoordlijk voor de levertijd van PostNL.

Leveringen vinden plaats zolang de voorraad strekt.

Pakketten die zichtbaar beschadigd worden aangeboden door PostNL dien je te weigeren bij de bezorging van de postbode.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van bestellingen@quoteposter.nl automatisch een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres.

Mocht je na de ontvangst van onze bevestiging van je order kiezen om je bestelling te annuleren, dan moet je de volgende regels in acht nemen:

Wij verlenen je een volledige terugbetaling wanneer je binnen1 uur na ontvangst van onze bevestiging van je order ons op de hoogte brengt van je annulering, dit moet uitsluitend per email gebeuren naar bestellingen@quoteposter.nl

Wij zijn genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag te vorderen wanneer wij niet binnen deze 1 uur een annulering van je ontvangen hebben per e-mail. Dit i.v.m. eventuele kosten die dit met zich meedraagt.

Na het inhouden van 25% behandelingskosten zullen wij het restantbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op je rekening.

Wij behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder de voorwaarde dat de verzending geschiedt na vooruitbetaling.

Zichttermijn
Doordat wij maatwerk bestellingen leveren kunnen de bestelde producten van QUOTEPOSTER” niet worden geretourneerd en restitutie is hierdoor niet mogelijk.

Uitzondering hierop zijn foutief geleverde bestellingen van QUOTEPOSTER”. Foutief geleverde bestellingen houd in: verkeerde type lijst.

Wij zullen met je overleggen of je alsnog het juiste product wilt ontvangen of dat je een terugbetaling wilt ontvangen over de betaling van het foutief geleverde product.

Nadat wij de bestelling en betaling hebben ontvangen sturen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen een digitaal voorbeeld toe met het bestelde ontwerp en de ingevoerde tekst. Wanneer je akkoord bent gegaan met het digitaal voorbeeld ben je als consument zelf verantwoordlijk voor eventuele typfouten, QUOTEPOSTER” is hier niet aansprakelijk voor.

Het uiteindelijk aangeleverde print kan afwijken van kleur en contrast ten opzichte van het digitaal voorbeeld, QUOTEPOSTER” is hier niet aansprakelijk voor.

Beeldmateriaal
Alle soorten beeldmateriaal zoals afbeeldingen, video’s, tekst, foto’s, tekeningen, gegevens betreffende specificaties of meegeleverde accessoires enz., op de website www.quoteposter.nl of geleverd via het digitaal voorbeeld na de bestelling en betaling gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, gegevens betreffende specificaties of producten, accessoires, enz., op de website www.quoteposter.nl mogen op geen enkele wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

Bij overtreding zal meteen opeisbare boete volgen van €1500,- euro (zegge vijftienhonderd) en €250,- euro (zegge tweehonderdvijftig) voor iedere dag dat de overtreding voortduurt na constatering van de overtreding.

Aansprakelijkheid
Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade ontstaan doordat de door ons geleverde producten:

-Op hiervoor onbestemde ondergronden wordt gemonteerd.
-Op eigendom van derden wordt gemonteerd.
-Onrechtmatig wordt verwerkt.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel / immaterieel vlak, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

Als je tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-rechten op berusten, meld dit dan via de e-mail en wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site.

Onze artikelen zijn te goeder trouw ontworpen en wij kunnen deze helaas niet controleren via een databank (auteursrecht) of er enige vorm van copy-rechten op rusten.

QUOTEPOSTER” kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Eigen teksten en maatwerk opdrachten
Wij zijn niet aansprakelijk voor de door de klant aanleverde teksten en afbeeldingen waar copyright of auteursrechten op zijn afgegeven, de klant zal zelf verantwoordelijk zijn voor de aanleverde teksten en ontwerp voorbeelden. Of wanneer een eigen gemaakt digitaal bestand aangeleverd is en besteld.

Schade door onze producten
QUOTEPOSTER” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij opbrengen of verwijderen van onze producten.

Op pas geschilderde, behangen, en geschilderde behangen muren kan schade ontstaan doordat de verf c.q. behang nog niet uitgehard is. Neem geen risico en probeer op een onopvallende plek schilderstape te plakken en kijk bij het verwijderen van de tape of de verf meekomt, is dit het geval dan kun je ons product nog niet bevestigen.

Niet alle soorten muren en behang soorten zijn geschikt om ons product op te bevestigen.

Onze producten zij niet geschikt voor kinderen, onze producten zijn niet gemaakt om er mee te spelen, wilt u een product van ons in de kinderkamer bevestigen, zorg er dan voor dat je kind er niet aan kan komen.

Kortingsbonnen
Kortingsbonnen kunnen niet worden ingewisseld voor geld. In geval van annulering van een bestelling betaald met een kortingsbon, heeft de koper geen recht op contanten retour, in dit geval krijgt de klant opnieuw een kortingsbon met dezelfde waarde.