Quoteposter is de ontwerpstudio
die jouw favoriete quote stijlvol
vormgeeft op een poster!

Wij zijn gepassioneerd om je te helpen met jouw favoriete quoteposter.
Herinner jezelf elke dag aan datgene wat jou motiveert en inspireert.

Quoteposter is in oktober 2016 opgericht door Hendrik en Natalie Zuidersma Ros. Wij leven onze dromen uit en we zijn gepassioneerd om anderen te inspireren om ook een authentiek leven te leiden.
We geloven dat, wanneer je jezelf elke dag herinnert aan datgene wat jou motiveert of waar jij over droomt dat zeker zal bijdragen om een authentiek leven te leiden en anderen te inspireren.

Waar droom jij over?
Wat motiveert jou?
Wat inspireert jou?

Ik (Hendrik) kreeg in 2012 bij een conferentie een quoteposter van een Internationale Leiderschapsschool in Sydney, genaamd Hillsong College. Het was mijn droom om daar op een dag te gaan studeren en deze poster hing ik op boven mijn bed. Op de poster staat de quote “Use what is in your hands to fulfill whats in your heart” (Gebruik wat in je handen is, om waar te maken wat in je hart leeft).  Deze quote heeft mij dagelijks geholpen om mezelf af te vragen “Wat leeft er in mijn hart? Welke mogelijkheden heb ik vandaag om te werken aan dit verlangen?” Dit heeft me gemotiveerd om elke dag kansen aan te grijpen om datgene werkelijkheid te zien worden wat in mijn hart leeft: Hillsong College in Australië. Nu bijna 5 jaar later gaat de droom in vervulling. We zijn toegelaten op Hillsong College en de tickets zijn geboekt om vanaf januari 2017 de droom uit te leven!